Vilka är Regentor?

Vi är ett IT-konsultbolag med enbart specialister

Hos oss tillför varje individ något nytt till bolaget och framför allt till våra kunder.
Vi inriktar oss på Microsofts plattformar och tjänster, eller nära angränsade områden.

Historia

Regentor AB startades 2021 av en samling sköna människor som kände att det fanns ett hål att fylla på den nordiska IT-konsultmarknaden. När stora bolag bara blir ännu större och konsulter blir rader i ett HR-system eller excelark, och individen tappas bort, då känner vi att något saknas. Konsulter utgör värdet i ett konsultbolag och ska behandlas därefter.

Kultur

Hos oss är alla lika olika. Vi har inga karriärramverk och nivåindelningar. Vi vill inte ha 20 "konsulter" med samma bakgrund och kompetens, utan vi söker 20 individer. Alla utgör och adderar värde till bolaget och gruppen. Alla är inte bra på allt, men tillsammans kan vi lösa allt.

Vi tror att goda yrkesmässiga relationer bygger på
#Hjärna
#Hälsa
För oss innebär hjärta att vi känner varandra, bryr oss om varandra men framförallt hjälper varandra. Vi vet att det är möjligt att vara snäll, omtänksam, ödmjuk och samtidigt vara specialist inom sitt område. Det vet vi för att vi redan är ett bolag med medarbetare som personifierar just detta.
Att stimulera knoppen och att fortsätta utvecklas i yrkeslivet och som människa, det är något som står högst upp på vår agenda. Våra år av erfarenhet från IT-konsultbranschen pekar på en sak: alla är olika. Gillar du att certifiera dig, eller är det viktigare att uppdraget bjuder på rätt utmaningar? Spelar ingen roll om det är dessa saker eller något helt annat, men det finns dock en röd tråd: att du vill ta dig någonstans att fortsätta utvecklas, på ditt sätt.
För oss betyder hälsa att du mår bra. Vad betyder det för dig? Tränar du till ditt första Marathon, Vasalopp, eller önskar du bara en sund work-life-balans. Vår definition är din och dina kollegors definition. Alla har inte samma mål, men alla har ett mål.  
#Hjärta
Ikon: hjärta
Det vi är bäst på

Våra tjänster

Microsoft 365
Vi erbjuder en rad tjänster för Microsoft 365, inklusive migrering, implementering, anpassning och support. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att dra full nytta av de kraftfulla verktyg och funktioner som finns tillgängliga i Microsoft365. Oavsett om det gäller Teams, SharePoint, OneDrive eller andra funktioner, kan vi hitta lösningar som passar våra kunders unika behov.
Microsoft Dynamics 365
Vi har en bred expertis inom Dynamics365 som gör att vi kan hjälpa våra kunder att förbättra sina affärsprocesser och optimera sin verksamhet. Våra tjänster sträcker sig från implementering och anpassning av Dynamics365 till kontinuerlig support och utbildning. Vi är engagerade i att hjälpa våra kunder att maximera värdet av Dynamics365 och uppnå sina affärsmål.
Power Apps/Applikationer
Vi är stolta över att kunna hjälpa våra kunder att dra nytta av den kraft som Microsoft Power Platform erbjuder. Med vår hjälp kan du skapa anpassade lösningar som möter dina specifika behov. Vi är experter på utveckling av Power Apps, automatisering med Power Automate (tidigare Flow) och rapportering samt analys med Power BI. Låt oss hjälpa dig att frigöra potentialen i Power Platform.
Azure
Vi har erfarenheten av vad som behöver göras för att komma vidare med molnstrategin, migreringen och/eller applikationsutvecklingen
Konsulting
Även om vi helst jobbar enligt ett partnerupplägg, så har vi möjlighet att stärka leveranser där kunden behöver ett par extra händer
Förvaltning
Vi har möjlighet att hjälpa våra kunder med förvaltning inom alla ovan nämnda områden